De slimme truc van fles laten bedrukken dat niemand bespreekt

Voor de orderbevestiging ontvangt u dan ook de aanleverspecificaties voor dit aanleveren aangaande dit logo. Dit logo dient u dan ook met te leveren wanneer gevectoriseerd .

De naam en logo betreffende uw beurs of instelling op een waterfles laten drukken, dat is waarvoor u dan ook voor Right Time terecht kunt. Waardoor u dan ook bijvoorbeeld waterflesjes betreffende uw merknaam cadeau kan geven aan potentiële of bestaande klanten op ons beurs of ander evenement.

Daar is veel andere mogelijk, we sleeven namelijk al die typen flessen. Wil jouw ons eigen middel laten sleeven? Neem dan aanraking op vanwege behulpzame feiten of een op maat gemaakte prijsopgave. Meer begrijpen?      Vraag ons offerte met

Jouw kan kiezen uit ons gewone snelle levering, of een express bezorging. Ieder cadeau geraken een mogelijke leveropties weergegeven op een artikelpagina.

Geschenkdoosje op maat is afhankelijk van het aantal. Met die chocolade is dit Quality for a Better Life programma gesteund. Hierbij geraken boeren geholpen teneinde hun cacao op ons duurzame methode te verbouwen en tegelijk hun gezinsleven te verbeteren.

De DOPPER drinkfles kan zijn ons fraai Nederlands initiatief om de milieubelasting zodra resultaat betreffende het gebruik over kunststof (PET) flessen te beperken. Absoluut daarom verder echt in te zetten indien MVO relatiegeschenk. De witte Dopper kan zijn een buitengewoon bestemd relatiegeschenk om te onthalen.

De wijnfles betreffende eigen etiket kan zijn passend voor vele evenementen, bijvoorbeeld een afscheid, verjaardag of ons trouwerij. Ons fles wijn is iedere keer goed! En met persoonlijk etiket kan zijn het cadeau nog beter! Jouw kan je persoonlijk etiket ontwerpen in een personalisatie module. Klik snel op Personaliseren en ga aan een slag! Heb je nog vragen aan de wijn of aan de bedrukking? Neem vervolgens snel contact op betreffende onze klantenservice, zij opweg helpen jouw graag bovendien!

Dikwijls mogen we een spoedlevering nóg een dag eerder afleveren. Ofwel verlangen is jouw begrijpen of het lukt teneinde in je budget flesjes mineraalwater te bedrukken? Of je nu kiest vanwege flesje bedrukken ofwel flesjes bedrukken. We melden je met genoegen uitgebreid advies!

U kan de ook uw selectie melden welke kleur fles en dop u dan ook met genoegen wilt hebben dus daar kan zijn altijd een methode teneinde dit perfecte waterflesje met persoonlijk merknaam te laten maken.

Ons huwelijkscadeau is één van een voornaamste cadeaus die je in jouw leven kan krijgen" Het daar het huwelijk heilig is en een enorm serieuze gebeurtenis in jouw leven is. Jouw bent blij om te in het huwelijk treden betreffende de liefde over jouw leven en wilt dit zo goed mogelijk vieren. Al die cadeaus die je ontvangt bestaan welkom.

Zodra we uw bestelling binnen beschikken over organiseren wij die alvast in vanwege fabricage en zullen we u dan ook een digitale proef sturen ter goedkeuring.

Het cadeau dat je wilt kopen is verstuurd wanneer pakketpost ofwel als brievenbuspakje. Wil je weten of je een pakketje of post stuk mag verwachten, neem vervolgens eventjes aanraking op betreffende de klantenservice.

Via 'Mijn Omstreken’ kunt u uw merknaam uploaden. Voor uw Dopper flessen bedrukt worden, ontvangt u dan ook van ons een kosteloos digitale voorbeeldopmaak. Zo beseft u dan ook van tevoren website hoe uw Dopper fles betreffende merknaam eruit komt te bemerken.

U kunt bij ons weet uw persoonlijk flesjes mineraalwater betreffende persoonlijk etiket kopen van 252 flesjes (21 trays over 12 flessen).We bedrukken de waterflesjes in korte oplages en de prijzen moeten u dan ook verbazen en het allemaal kan zijn eenvoudigweg te kopen via de webwinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *